♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو ( درخواستی ) ( پنجشنبه 9 مرداد 1393 )
» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( پنجشنبه 1 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ حس معمولی از امیر تتلو

نویسنده: DJ Ali MJ شنبه 9 شهریور 1392 دسته بندی : امیر تتلو ,
اینم آکورد زیبای حس معمولی از آلبوم تتلیتی ، امیر تتلو

با ریتم 4/4 بزنید

برای اولین بار از Guitar - AliMJ

Bm7
میدونم تو هم یکی مثه من بودی

F#m
یه رابطه ی تکراری یه حس معمولی

G
نداریم هیچکدوم مث که منظوری

A
یا تو هم ناراحتی از این قصه بدجوری

Bm7
تو با اون خنده های فیک مصنوعی

F#m
یه آدمه دیگه پشته این FACE مظلومیت

G
تلفن حرف زدنات نصفش هست زوری

A
یکی هم که فراموشت شده اسمش از دوریت

Bm
یادت نیست وقتی بودی دپرس بدجوری؟

F#m
تو بغله من میکردی گریه مست بودی

G
ما میتونستیم ولی حیف که ترسویی

A
تو ،تو چیزایی که تو این بینه مسئولی

F#m                                         Bm
کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

       F#m                                     Bm
بگو کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

♫♫♫ Bm - F#m - G - A

Bm7
کاش میشد او روزامون یه ثانیه وایسه

F#m
کاشکی میدیدم دل تو منو یه بار دیگه خواسته

G
چطور دلت. اومد دل منو بزاری به بازه

A
به جز تو این دیونه با کی بسازه

Bm7
کاشکی یکی پیدا بشه یه راهی بشناسه

F#m
که بفهمم دلت تازگیا چرا بی احساس

G
کاشکی بشه از این حرفاتو بسازی یه پازل

A
تا شاید شروع بشه یه بازیه تازه

Bm
که باز ببینم منو دیدی دست تکون میدی

F#m
پیش همیم ولی بسته مون نی این

G
دوباره به منه خسته جون میدی

A
با چشات هر چی توی دلت هست نشون میدی تو

Bm
از پنجره دست تکون میدی

F#m
پیشه همیم ولی بستمون نی این

G
دوباره به منه خسته جون میدی

A
با چشات هر چی توی دلت هست نشون میدی

F#m                                         Bm
کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

       F#m                                     Bm
بگو کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

برچسب ها : آکورد آهنگ حس معمولی از امیر تتلو , آکورد آهنگ حس معمولی , آکورد امیر تتلو , آکورد حس معمولی از امیر تتلو , آکورد آهنگ حس معمولی امیر تتلو , آکورد حس معمولی امیر تتلو , آکورد آلبوم تتلیتی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آهنگ باور با سه تار آکورد آهنگ مرد آکورد آهنگ شب آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد شهرام شکوهی آکورد آلبوم تتلیتی آکورد امیر تتلو هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی آکورد ترکیه ایی آکورد آهنگ ای دل آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آکورد آهنگ من آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن همنوازی آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ شب مهدی مقدم آکورد آموزش گیتار آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ مرد امیر تتلو آکورد آهنگ عکس یادگاری آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد شبا کجایی آکورد شب مهدی مقدم آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد احمد سعیدی آکورد آهنگ بغض آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو آکورد مازیار فلاحی آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد سیاوش قمیشی آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن سه تار آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ مرد از تتلو آکورد مرد از امیر تتلو آکورد آرمین 2aFm آکورد با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد آهنگ راز یاد ناصر عبدالهی آکورد آهنگ نگو نه آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد منو ببخش از ساسی مانکن

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©