♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ من برات چی بودم از رز ( درخواستی ) ( دوشنبه 11 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ دوست دارم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( یکشنبه 10 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی تکتا ( درخواستی ) ( شنبه 9 فروردین 1393 )
» عید نوروز 93 ( شنبه 9 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ ببار ای برف از حبیب ( درخواستی ) ( جمعه 23 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ به عشق دیدنت از ندیم ( درخواستی ) ( دوشنبه 19 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ جادوگر گیسو از بنیامین بهادری ( جمعه 16 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ بازم بخند از محسن یگانه ( چهارشنبه 14 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ باید باشی از مهرنوش ( درخواستی ) ( شنبه 10 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ برگرد از شهره ( درخواستی ) ( پنجشنبه 8 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ تور ماهی ها از حوا ( درخواستی ) ( چهارشنبه 7 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ دوری از احمد ماهیان ( درخواستی ) ( چهارشنبه 7 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ یه خواهش از امیر تتلو ( درخواستی ) ( سه شنبه 6 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ بخند مصنوعی از زد بازی ( درخواستی ) ( شنبه 3 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ Götür Beni Gittigin Yere از Emrah ( درخواستی ) ( چهارشنبه 30 بهمن 1392 )
تبلیغات

آکورد آهنگ حس معمولی از امیر تتلو

نویسنده: DJ Ali MJ شنبه 9 شهریور 1392 دسته بندی : امیر تتلو ,
اینم آکورد زیبای حس معمولی از آلبوم تتلیتی ، امیر تتلو

با ریتم 4/4 بزنید

برای اولین بار از Guitar - AliMJ

Bm7
میدونم تو هم یکی مثه من بودی

F#m
یه رابطه ی تکراری یه حس معمولی

G
نداریم هیچکدوم مث که منظوری

A
یا تو هم ناراحتی از این قصه بدجوری

Bm7
تو با اون خنده های فیک مصنوعی

F#m
یه آدمه دیگه پشته این FACE مظلومیت

G
تلفن حرف زدنات نصفش هست زوری

A
یکی هم که فراموشت شده اسمش از دوریت

Bm
یادت نیست وقتی بودی دپرس بدجوری؟

F#m
تو بغله من میکردی گریه مست بودی

G
ما میتونستیم ولی حیف که ترسویی

A
تو ،تو چیزایی که تو این بینه مسئولی

F#m                                         Bm
کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

       F#m                                     Bm
بگو کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

♫♫♫ Bm - F#m - G - A

Bm7
کاش میشد او روزامون یه ثانیه وایسه

F#m
کاشکی میدیدم دل تو منو یه بار دیگه خواسته

G
چطور دلت. اومد دل منو بزاری به بازه

A
به جز تو این دیونه با کی بسازه

Bm7
کاشکی یکی پیدا بشه یه راهی بشناسه

F#m
که بفهمم دلت تازگیا چرا بی احساس

G
کاشکی بشه از این حرفاتو بسازی یه پازل

A
تا شاید شروع بشه یه بازیه تازه

Bm
که باز ببینم منو دیدی دست تکون میدی

F#m
پیش همیم ولی بسته مون نی این

G
دوباره به منه خسته جون میدی

A
با چشات هر چی توی دلت هست نشون میدی تو

Bm
از پنجره دست تکون میدی

F#m
پیشه همیم ولی بستمون نی این

G
دوباره به منه خسته جون میدی

A
با چشات هر چی توی دلت هست نشون میدی

F#m                                         Bm
کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

       F#m                                     Bm
بگو کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

برچسب ها : آکورد آهنگ حس معمولی از امیر تتلو , آکورد آهنگ حس معمولی , آکورد امیر تتلو , آکورد حس معمولی از امیر تتلو , آکورد آهنگ حس معمولی امیر تتلو , آکورد حس معمولی امیر تتلو , آکورد آلبوم تتلیتی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آهنگ دوست دارم شهره صولتی آکورد مازیار فلاحی آکورد نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی آکورد آهنگ من برات چی بودم از رز آکورد دوست دارم از شهره صولتی آکورد آکورد آهنگ دوست دارم از شهره صولتی آکورد آهنگ مهمون ناخونده علی تکتا آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ من آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو آکورد امیر تتلو آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ ای دل آکورد ترکیه ایی آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی امیر تتلو هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ بغض آکورد آهنگ رویا از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد دوست دارم شهره صولتی آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی زیبایی آکورد آهنگ من برات چی بودم رز آکورد آهنگ من برات چی بودم از Rose آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی تکتا آکورد رویا از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد من برات چی بودم از رز آکورد نمیتونی مثل من باشی امیر تتلو آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند کوروش خسروی آکورد آهنگ شنیدم شهره صولتی آکورد خدای من از شهریار شفائی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد آهنگ خدای من آکورد آهنگ دوست دارم از شهره آکورد آهنگ مهمون ناخونده علی زیبایی آکورد احمد سعیدی آکورد تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد مهمون ناخونده از علی تکتا آکورد شبا کجایی آکورد من برات چی بودم از Rose آموزش گیتار آکورد شنیدم از شهره صولتی آکورد شهرام شکوهی آکورد سیاوش قمیشی آکورد شنیدم شهره صولتی آکورد ببار ای برف

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©