♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( سه شنبه 27 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» وصیت نامه مرتضی پاشایی ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( دوشنبه 28 مهر 1393 )
» آکورد درکم کن از امیر یگانه ( جمعه 25 مهر 1393 )
» آکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد طاقت غم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قدماتو یکم آهسته بردار از مازیار فلاحی (آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد شونه های بی لباس از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد ازت متشکرم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد گندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد تمام دنیا از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد عروسک از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد سرگردون از مازیار فلاحی( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قهوه از بنیامین (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد چِشم چِشم از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد دلم شکست از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد پاروی بی قایق از محسن چاووشی (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد کم آوردم از ندیم (درخواستی) ( جمعه 18 مهر 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ حس معمولی از امیر تتلو

نویسنده: DJ Ali MJ شنبه 9 شهریور 1392 دسته بندی : امیر تتلو ,
اینم آکورد زیبای حس معمولی از آلبوم تتلیتی ، امیر تتلو

با ریتم 4/4 بزنید

برای اولین بار از Guitar - AliMJ

Bm7
میدونم تو هم یکی مثه من بودی

F#m
یه رابطه ی تکراری یه حس معمولی

G
نداریم هیچکدوم مث که منظوری

A
یا تو هم ناراحتی از این قصه بدجوری

Bm7
تو با اون خنده های فیک مصنوعی

F#m
یه آدمه دیگه پشته این FACE مظلومیت

G
تلفن حرف زدنات نصفش هست زوری

A
یکی هم که فراموشت شده اسمش از دوریت

Bm
یادت نیست وقتی بودی دپرس بدجوری؟

F#m
تو بغله من میکردی گریه مست بودی

G
ما میتونستیم ولی حیف که ترسویی

A
تو ،تو چیزایی که تو این بینه مسئولی

F#m                                         Bm
کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

       F#m                                     Bm
بگو کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

♫♫♫ Bm - F#m - G - A

Bm7
کاش میشد او روزامون یه ثانیه وایسه

F#m
کاشکی میدیدم دل تو منو یه بار دیگه خواسته

G
چطور دلت. اومد دل منو بزاری به بازه

A
به جز تو این دیونه با کی بسازه

Bm7
کاشکی یکی پیدا بشه یه راهی بشناسه

F#m
که بفهمم دلت تازگیا چرا بی احساس

G
کاشکی بشه از این حرفاتو بسازی یه پازل

A
تا شاید شروع بشه یه بازیه تازه

Bm
که باز ببینم منو دیدی دست تکون میدی

F#m
پیش همیم ولی بسته مون نی این

G
دوباره به منه خسته جون میدی

A
با چشات هر چی توی دلت هست نشون میدی تو

Bm
از پنجره دست تکون میدی

F#m
پیشه همیم ولی بستمون نی این

G
دوباره به منه خسته جون میدی

A
با چشات هر چی توی دلت هست نشون میدی

F#m                                         Bm
کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

       F#m                                     Bm
بگو کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد؟

     A                                   G
چرا بیخود مرد اون روزامونو چرا اینطور شد؟

برچسب ها : آکورد آهنگ حس معمولی از امیر تتلو , آکورد آهنگ حس معمولی , آکورد امیر تتلو , آکورد حس معمولی از امیر تتلو , آکورد آهنگ حس معمولی امیر تتلو , آکورد حس معمولی امیر تتلو , آکورد آلبوم تتلیتی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آلبوم تتلیتی آکورد تو عوض نمیشی از ساسی مانکن آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی اکورد درکم کن از امیر یگانه متن قدماتو یکم اهسته بردار Morteza Pashaei آکورد شبا کجایی هر وقت که بارون میزنه اکورد قدماتو یکم اهسته بردار از مازیار فلاحی آکورد شهرام شکوهی اکورد البوم ماه هفتم آکورد امیر تتلو اکورد آکورد آهنگ تو عوض نمیشی آموزش گیتار مرتضی پاشایی ندیم آکورد آکورد سیاوش قمیشی متن اهنگ شونه های بی لباس آکورد آهنگ ای دل آکورد آهنگ نگران منی مرتضی پاشایی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی اکورد مازیار فلاحی آکورد مرتضی پاشایی اکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی آکورد نگران منی از مرتضی پاشایی آکورد آهنگ من آکورد مازیار فلاحی محمد علیزاده آکورد تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد آهنگ تو عوض نمیشی ساسی مانکن متن درکم کن آکورد احمد سعیدی وصیت نامه مرتضی پاشایی اکورد طاقت غم از مازیار فلاحی اکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی آکورد نبض احساس مرتضی پاشایی اکورد امیر یگانه درکم کن آکورد نبض احساس از مرتضی پاشایی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد آرمین 2aFm متن اهنگ من نمیدونم آکورد آهنگ بغض آکورد ترکیه ایی اکورد و متن اهنگ با گریه میخندم آکورد آهنگ نبض احساس آکورد نگران منی مرتضی پاشایی آکورد آهنگ نبض احساس مرتضی پاشایی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©