♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( سه شنبه 27 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» وصیت نامه مرتضی پاشایی ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( دوشنبه 28 مهر 1393 )
» آکورد درکم کن از امیر یگانه ( جمعه 25 مهر 1393 )
» آکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد طاقت غم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قدماتو یکم آهسته بردار از مازیار فلاحی (آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد شونه های بی لباس از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد ازت متشکرم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد گندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد تمام دنیا از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد عروسک از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد سرگردون از مازیار فلاحی( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قهوه از بنیامین (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد چِشم چِشم از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد دلم شکست از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد پاروی بی قایق از محسن چاووشی (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد کم آوردم از ندیم (درخواستی) ( جمعه 18 مهر 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ Isyan از Halil sezayi - آیدا مشرف - Ayda mosharaf

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 15 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
ریتم راک

Em

Benim bu derdim
                F                           
Ne yağan yağmurda
                 G                              
Ne yalancı sonbaharda
                 Em                               
Ne bomboş sokaklarda…

Khaf            Em
Kırılmış her yanım
            F                                G
Kaybolur zaman saçlarında
                 azad
Gözlerim sokaklarda
              Em
Sebebi isyan aşkım…

---------------خالی-------------
İçim yanar, içim kanar da
   F                       G
İsyaaaaaaaaaan!
                       Am                                  
Geriye bir avuç yalaaaan
           F                     G                                   Am                   
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

برچسب ها : isyan , آیدا مشرف , Halil sezayi ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی آکورد نگران منی از مرتضی پاشایی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش اکورد البوم ماه هفتم آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی متن قدماتو یکم اهسته بردار آکورد سیاوش قمیشی آکورد آلبوم تتلیتی آکورد نبض احساس مرتضی پاشایی متن اهنگ من نمیدونم اکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی آکورد شهرام شکوهی آکورد آکورد ترکیه ایی اکورد آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن متن اهنگ شونه های بی لباس آکورد آهنگ نبض احساس وصیت نامه مرتضی پاشایی آموزش گیتار آکورد آهنگ ای دل محمد علیزاده آکورد امیر تتلو آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد آهنگ نگران منی مرتضی پاشایی Morteza Pashaei اکورد و متن اهنگ با گریه میخندم اکورد درکم کن از امیر یگانه اکورد قدماتو یکم اهسته بردار از مازیار فلاحی متن درکم کن آکورد احمد سعیدی آکورد آهنگ نبض احساس مرتضی پاشایی آکورد تو عوض نمیشی از ساسی مانکن اکورد مازیار فلاحی آکورد شبا کجایی آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ بغض ندیم اکورد طاقت غم از مازیار فلاحی آکورد نگران منی مرتضی پاشایی آکورد تو عوض نمیشی ساسی مانکن مرتضی پاشایی آکورد مرتضی پاشایی آکورد نبض احساس از مرتضی پاشایی اکورد امیر یگانه درکم کن آکورد آهنگ من اکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©