♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( پنجشنبه 1 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ Isyan از Halil sezayi - آیدا مشرف - Ayda mosharaf

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 15 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
ریتم راک

Em

Benim bu derdim
                F                           
Ne yağan yağmurda
                 G                              
Ne yalancı sonbaharda
                 Em                               
Ne bomboş sokaklarda…

Khaf            Em
Kırılmış her yanım
            F                                G
Kaybolur zaman saçlarında
                 azad
Gözlerim sokaklarda
              Em
Sebebi isyan aşkım…

---------------خالی-------------
İçim yanar, içim kanar da
   F                       G
İsyaaaaaaaaaan!
                       Am                                  
Geriye bir avuç yalaaaan
           F                     G                                   Am                   
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

برچسب ها : isyan , آیدا مشرف , Halil sezayi ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آهنگ عکس یادگاری آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد راز آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن آکورد آهنگ بغض آکورد ترکیه ایی آکورد آهنگ نگو نه آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد چی شد صدات قطع شد از آرمین 2aFm آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد احمد سعیدی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد آهنگ شب آکورد سیاوش قمیشی آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آکورد ازم نخواه آکورد شب مهدی مقدم آهنگ باور با سه تار آکورد با تو از امیر تتلو آکورد مازیار فلاحی آکورد شبا کجایی آکورد هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ ای دل آموزش گیتار آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2aFm آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد آهنگ راز یاد ناصر عبدالهی همنوازی آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو سه تار آکور ناصر عبدالهی آکورد آهنگ من آکورد امیر تتلو آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ شب مهدی مقدم

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©