♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» اکورد اهنگ چشمامو بستم از میثم ابراهیمی ( درخواستی ) ( یکشنبه 30 شهریور 1393 )
» آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو ( درخواستی ) ( پنجشنبه 9 مرداد 1393 )
» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( شنبه 30 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ Isyan از Halil sezayi - آیدا مشرف - Ayda mosharaf

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 15 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
ریتم راک

Em

Benim bu derdim
                F                           
Ne yağan yağmurda
                 G                              
Ne yalancı sonbaharda
                 Em                               
Ne bomboş sokaklarda…

Khaf            Em
Kırılmış her yanım
            F                                G
Kaybolur zaman saçlarında
                 azad
Gözlerim sokaklarda
              Em
Sebebi isyan aşkım…

---------------خالی-------------
İçim yanar, içim kanar da
   F                       G
İsyaaaaaaaaaan!
                       Am                                  
Geriye bir avuç yalaaaan
           F                     G                                   Am                   
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

برچسب ها : isyan , آیدا مشرف , Halil sezayi ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آهنگ باور با سه تار آکورد آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آرمین 2aFm آکورد احمد سعیدی آکورد امیر تتلو آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد اهنگ چشمامو بستم از میثم ابراهیمی آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ ای دل آکورد شب مهدی مقدم آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ من آکورد آهنگ نگو نه آکورد آهنگ مرد سه تار آکورد مرد از امیر تتلو آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو همنوازی آکورد آهنگ مرد از تتلو آکورد آهنگ بغض آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آهنگ مرد امیر تتلو آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آموزش گیتار آکورد آهنگ شب آکورد سیاوش قمیشی اکورد اهنگ چشمامو بستم از میثم ابراهیمی آکورد ترکیه ایی آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد تیتراژ فیلم دردسر های عظیم آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد آهنگ شب مهدی مقدم هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد آهنگ عکس یادگاری

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©