♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( سه شنبه 27 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» وصیت نامه مرتضی پاشایی ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( دوشنبه 28 مهر 1393 )
» آکورد درکم کن از امیر یگانه ( جمعه 25 مهر 1393 )
» آکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد طاقت غم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قدماتو یکم آهسته بردار از مازیار فلاحی (آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد شونه های بی لباس از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد ازت متشکرم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد گندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد تمام دنیا از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد عروسک از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد سرگردون از مازیار فلاحی( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قهوه از بنیامین (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد چِشم چِشم از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد دلم شکست از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد پاروی بی قایق از محسن چاووشی (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد کم آوردم از ندیم (درخواستی) ( جمعه 18 مهر 1393 )
تبلیغات

آکور آهنگ زیبای گلنار از داریوش رفیعی

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 29 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
آهنگ زیبا و قدیمی از داریوش رفیعی. این آهنگ سبکش سنتی هستش و خیلی آروم آروم میخونه. اما شما با 6/8 بزنید یه آهنگ قشنگی از آب در میاد

Golnar

برچسب ها : آکورد آهنگ گلنار , آکورد گلنار , آکورد داریوش رفیعی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آموزش گیتار آکورد نبض احساس از مرتضی پاشایی آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی متن اهنگ شونه های بی لباس ندیم آکورد آهنگ نبض احساس متن قدماتو یکم اهسته بردار اکورد درکم کن از امیر یگانه اکورد و متن اهنگ با گریه میخندم متن درکم کن محمد علیزاده آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن آکورد سیاوش قمیشی اکورد طاقت غم از مازیار فلاحی آکورد آهنگ بغض متن اهنگ من نمیدونم آکورد تو عوض نمیشی از ساسی مانکن آکورد تو عوض نمیشی ساسی مانکن اکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی آکورد امیر تتلو آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی Morteza Pashaei آکورد نگران منی مرتضی پاشایی اکورد قدماتو یکم اهسته بردار از مازیار فلاحی آکورد آرمین 2aFm آکورد نبض احساس مرتضی پاشایی مرتضی پاشایی آکورد آهنگ من آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد ترکیه ایی آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ ای دل آکورد آهنگ نبض احساس مرتضی پاشایی وصیت نامه مرتضی پاشایی هر وقت که بارون میزنه آکورد مرتضی پاشایی آکورد آلبوم تتلیتی آکورد نگران منی از مرتضی پاشایی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی اکورد مازیار فلاحی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد احمد سعیدی آکورد آهنگ نگران منی مرتضی پاشایی آکورد اکورد البوم ماه هفتم اکورد اکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی اکورد امیر یگانه درکم کن

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©