♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو ( درخواستی ) ( پنجشنبه 9 مرداد 1393 )
» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( پنجشنبه 1 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکور آهنگ زیبای گلنار از داریوش رفیعی

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 29 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
آهنگ زیبا و قدیمی از داریوش رفیعی. این آهنگ سبکش سنتی هستش و خیلی آروم آروم میخونه. اما شما با 6/8 بزنید یه آهنگ قشنگی از آب در میاد

Golnar

برچسب ها : آکورد آهنگ گلنار , آکورد گلنار , آکورد داریوش رفیعی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد آهنگ با تو آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ من آکورد آهنگ شب مهدی مقدم آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد با تو از امیر تتلو آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد مرد از امیر تتلو آکورد آهنگ شب آکورد آهنگ نگو نه آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ راز یاد ناصر عبدالهی آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آموزش گیتار آکورد آکورد تو میخواستی از رامین بی باک همنوازی آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن سه تار آکورد احمد سعیدی آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد آهنگ بغض آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آهنگ مرد از تتلو آکورد شب مهدی مقدم آکورد امیر تتلو آکورد سیاوش قمیشی آکورد آهنگ ای دل آهنگ باور با سه تار آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن آکورد آهنگ عکس یادگاری آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ مرد آکورد ترکیه ایی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد آهنگ مرد امیر تتلو آکورد آرمین 2aFm آکورد مرتضی پاشایی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©