♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» اکورد اهنگ چشمامو بستم از میثم ابراهیمی ( درخواستی ) ( یکشنبه 30 شهریور 1393 )
» آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو ( درخواستی ) ( پنجشنبه 9 مرداد 1393 )
» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( شنبه 30 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکور آهنگ زیبای گلنار از داریوش رفیعی

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 29 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
آهنگ زیبا و قدیمی از داریوش رفیعی. این آهنگ سبکش سنتی هستش و خیلی آروم آروم میخونه. اما شما با 6/8 بزنید یه آهنگ قشنگی از آب در میاد

Golnar

برچسب ها : آکورد آهنگ گلنار , آکورد گلنار , آکورد داریوش رفیعی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آهنگ مرد آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد آهنگ شب آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ ای دل آکورد شب مهدی مقدم آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آکورد آهنگ بغض آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی سه تار آکورد امیر تتلو آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آرمین 2aFm آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ من آکورد آکورد شبا کجایی همنوازی آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد اهنگ چشمامو بستم از میثم ابراهیمی آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن اکورد اهنگ چشمامو بستم از میثم ابراهیمی آکورد مازیار فلاحی آهنگ باور با سه تار آکورد آهنگ عکس یادگاری آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد ترکیه ایی آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آکورد سیاوش قمیشی آکورد آهنگ مرد امیر تتلو آکورد مرد از امیر تتلو آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو آکورد احمد سعیدی آکورد آهنگ نگو نه آکورد تیتراژ فیلم دردسر های عظیم آکورد آهنگ مرد از تتلو آکورد آهنگ شب مهدی مقدم آکورد با تو از امیر تتلو هر وقت که بارون میزنه آموزش گیتار آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آهنگ با تو از امیر تتلو

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©