♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ من برات چی بودم از رز ( درخواستی ) ( دوشنبه 11 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ دوست دارم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( یکشنبه 10 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی تکتا ( درخواستی ) ( شنبه 9 فروردین 1393 )
» عید نوروز 93 ( شنبه 9 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ ببار ای برف از حبیب ( درخواستی ) ( جمعه 23 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ به عشق دیدنت از ندیم ( درخواستی ) ( دوشنبه 19 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ جادوگر گیسو از بنیامین بهادری ( جمعه 16 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ بازم بخند از محسن یگانه ( چهارشنبه 14 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ باید باشی از مهرنوش ( درخواستی ) ( شنبه 10 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ برگرد از شهره ( درخواستی ) ( پنجشنبه 8 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ تور ماهی ها از حوا ( درخواستی ) ( چهارشنبه 7 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ دوری از احمد ماهیان ( درخواستی ) ( چهارشنبه 7 اسفند 1392 )
تبلیغات

آکور آهنگ زیبای گلنار از داریوش رفیعی

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 29 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
آهنگ زیبا و قدیمی از داریوش رفیعی. این آهنگ سبکش سنتی هستش و خیلی آروم آروم میخونه. اما شما با 6/8 بزنید یه آهنگ قشنگی از آب در میاد

Golnar

برچسب ها : آکورد آهنگ گلنار , آکورد گلنار , آکورد داریوش رفیعی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ دوست دارم از شهره آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی آکورد نمیتونی مثل من باشی امیر تتلو آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی زیبایی آکورد دوست دارم شهره صولتی آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ مهمون ناخونده علی زیبایی آکورد ترکیه ایی آکورد احمد سعیدی آکورد من برات چی بودم از رز آکورد سیاوش قمیشی آموزش گیتار آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد شنیدم از شهره صولتی آکورد امیر تتلو آکورد آهنگ ای دل آکورد مهمون ناخونده از علی تکتا آکورد آهنگ من برات چی بودم رز آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی تکتا آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو آکورد من برات چی بودم از Rose آکورد دوست دارم از شهره صولتی آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ من برات چی بودم از رز آکورد آهنگ خدای من آکورد آهنگ رویا از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد خدای من از شهریار شفائی آکورد آهنگ شنیدم شهره صولتی آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی امیر تتلو آکورد آهنگ دوست دارم از شهره صولتی آکورد آهنگ من آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند کوروش خسروی آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی هر وقت که بارون میزنه آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی آکورد ببار ای برف آکورد مرتضی پاشایی آکورد رویا از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد آهنگ بغض آکورد نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو آکورد شنیدم شهره صولتی آکورد آهنگ من برات چی بودم از Rose آکورد آهنگ مهمون ناخونده علی تکتا آکورد آهنگ دوست دارم شهره صولتی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©