♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو ( درخواستی ) ( پنجشنبه 9 مرداد 1393 )
» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( پنجشنبه 1 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکور آهنگ زیبای گلنار از داریوش رفیعی

نویسنده: DJ Ali MJ پنجشنبه 29 فروردین 1392 دسته بندی : آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
آهنگ زیبا و قدیمی از داریوش رفیعی. این آهنگ سبکش سنتی هستش و خیلی آروم آروم میخونه. اما شما با 6/8 بزنید یه آهنگ قشنگی از آب در میاد

Golnar

برچسب ها : آکورد آهنگ گلنار , آکورد گلنار , آکورد داریوش رفیعی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
هر وقت که بارون میزنه همنوازی آکورد با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ مرد از تتلو آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد نگو نه ساسی مانکن آهنگ باور با سه تار آموزش گیتار آکورد آهنگ شب مهدی مقدم آکورد آهنگ من آکورد آلبوم تتلیتی آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ مرد آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ مرد امیر تتلو آکورد آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد آهنگ ای دل آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آهنگ نگو نه آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد ترکیه ایی آکورد مرد از امیر تتلو آکورد آهنگ بغض آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آکورد مازیار فلاحی آکورد امیر تتلو سه تار آکورد احمد سعیدی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد شبا کجایی آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن آکورد سیاوش قمیشی آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ عکس یادگاری آکورد آهنگ شب آکورد شب مهدی مقدم آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ راز یاد ناصر عبدالهی آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©