♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( پنجشنبه 1 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو ( درخواستی )

نویسنده: DJ Ali MJ چهارشنبه 18 دی 1392 دسته بندی : آکوردهای درخواستی , علیشمس ,
اینم دومین آکورد که دوستان میلاد و مهدی عزیز درخواست داده بودند. امیدوارم خوشتون بیاد

ریتم 4/4 هستشبرای اولین بار از Guitar-AliMJ

Dm      Cm      Dm                     Gm
بارون بارید ،تو بارون اشکای چشامو ندید
Dm       Cm         Dm                                  Gm
گرمی شونه هاشو ازم گرفت من موندم و یه تب شدید
Dm                          Gm
من تنهام ، تو که قهری باهام
Cm                             Dm
نمونده تو سینت عشقی برام
Dm                          Cm
حالا من اسیر فاصله هــــــام
Dm                     Gm
بهم زدی ، عشق تو با من
Cm                  Dm
تصمیم تو گرفتی نامرد
Gm  Dm                    Cm
حالا من هنوز چشم بـــراه

…………………………
Gm
خیلی مستم

من تو فکر توام و تو تو بغل یکی دیگه ولو
Dm
ولی نداره عیبی اصلاً
Dm                            Cm
خودمم خسته شدم بس که به هر سازی که زدی
Dm
هی می رقصم
Gm
راستشو بخوای طاقتی نمونده برام
Dm
دوست دارم همه چی تموم شه الان
Cm
نمی خوام بختم الکی حروم شه برات
Dm
بدرد تو میخورن فقط همون پسرا
Gm
که پارتی کنن با تو و امثال تو
Dm
فقط واسه یکی دو شب حال میکنن
Cm
چته رنگت پریده تو چرا فسی
Dm
تو که دست رد نمی زنی به سینه کسی
Gm
تو که اسمت همه جا یهو پیچید
Dm
بگو چطور بغل همه ولو میشی
Cm
آخ تف به روت ، تف به این شانسم
Dm
کاش تو رو از روز اول نمی شناختم

Dm                         Gm
بازم قطره های بارون، ناله های آروم
Dm                    Gm
چشایی که خیسه از خاطرات با اون
Dm              Cm
منم خسته و روانی و داغون

….....

Gm
برو همه جا بگو که از سرم زیادی
Dm
دیگه به موندنتم نیست اصلاً هم نیازی
Cm
میگی دوسم داری؟ هنوز عاشقمی؟
Dm
اینم یکی از اون دروغات که اکثراً میسازی
Gm
تو نمی تونی جبران کنی اشتباهتو
Dm
برو واسه کس دیگه بریز عشوه هاتو
Cm
دلم اینقد ازت دیگه زده شده
Dm
که حاضر نیستم دیگه بشنوم صداتو

برچسب ها : آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو , آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی , آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو , آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی , آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس , آکورد بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آهنگ باور با سه تار همنوازی آکورد راز آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن سه تار آکورد آهنگ شب آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2aFm آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ ای دل آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد آکورد آهنگ شب مهدی مقدم آکورد ترکیه ایی آکورد چی شد صدات قطع شد از آرمین 2aFm آموزش گیتار آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن آکورد آهنگ نگو نه آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد ازم نخواه آکورد آهنگ بغض آکورد امیر تتلو آکورد آهنگ راز یاد ناصر عبدالهی آکورد آهنگ عکس یادگاری آکورد مازیار فلاحی آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد احمد سعیدی هر وقت که بارون میزنه آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد آلبوم تتلیتی آکورد شهرام شکوهی آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد شب مهدی مقدم آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکور ناصر عبدالهی آکورد آهنگ من آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد با تو از امیر تتلو آکورد سیاوش قمیشی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©