♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( سه شنبه 27 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» وصیت نامه مرتضی پاشایی ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( دوشنبه 28 مهر 1393 )
» آکورد درکم کن از امیر یگانه ( جمعه 25 مهر 1393 )
» آکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد طاقت غم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قدماتو یکم آهسته بردار از مازیار فلاحی (آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد شونه های بی لباس از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد ازت متشکرم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد گندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد تمام دنیا از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد عروسک از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد سرگردون از مازیار فلاحی( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قهوه از بنیامین (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد چِشم چِشم از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد دلم شکست از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد پاروی بی قایق از محسن چاووشی (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد کم آوردم از ندیم (درخواستی) ( جمعه 18 مهر 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو ( درخواستی )

نویسنده: DJ Ali MJ چهارشنبه 18 دی 1392 دسته بندی : آکوردهای درخواستی , علیشمس ,
اینم دومین آکورد که دوستان میلاد و مهدی عزیز درخواست داده بودند. امیدوارم خوشتون بیاد

ریتم 4/4 هستشبرای اولین بار از Guitar-AliMJ

Dm      Cm      Dm                     Gm
بارون بارید ،تو بارون اشکای چشامو ندید
Dm       Cm         Dm                                  Gm
گرمی شونه هاشو ازم گرفت من موندم و یه تب شدید
Dm                          Gm
من تنهام ، تو که قهری باهام
Cm                             Dm
نمونده تو سینت عشقی برام
Dm                          Cm
حالا من اسیر فاصله هــــــام
Dm                     Gm
بهم زدی ، عشق تو با من
Cm                  Dm
تصمیم تو گرفتی نامرد
Gm  Dm                    Cm
حالا من هنوز چشم بـــراه

…………………………
Gm
خیلی مستم

من تو فکر توام و تو تو بغل یکی دیگه ولو
Dm
ولی نداره عیبی اصلاً
Dm                            Cm
خودمم خسته شدم بس که به هر سازی که زدی
Dm
هی می رقصم
Gm
راستشو بخوای طاقتی نمونده برام
Dm
دوست دارم همه چی تموم شه الان
Cm
نمی خوام بختم الکی حروم شه برات
Dm
بدرد تو میخورن فقط همون پسرا
Gm
که پارتی کنن با تو و امثال تو
Dm
فقط واسه یکی دو شب حال میکنن
Cm
چته رنگت پریده تو چرا فسی
Dm
تو که دست رد نمی زنی به سینه کسی
Gm
تو که اسمت همه جا یهو پیچید
Dm
بگو چطور بغل همه ولو میشی
Cm
آخ تف به روت ، تف به این شانسم
Dm
کاش تو رو از روز اول نمی شناختم

Dm                         Gm
بازم قطره های بارون، ناله های آروم
Dm                    Gm
چشایی که خیسه از خاطرات با اون
Dm              Cm
منم خسته و روانی و داغون

….....

Gm
برو همه جا بگو که از سرم زیادی
Dm
دیگه به موندنتم نیست اصلاً هم نیازی
Cm
میگی دوسم داری؟ هنوز عاشقمی؟
Dm
اینم یکی از اون دروغات که اکثراً میسازی
Gm
تو نمی تونی جبران کنی اشتباهتو
Dm
برو واسه کس دیگه بریز عشوه هاتو
Cm
دلم اینقد ازت دیگه زده شده
Dm
که حاضر نیستم دیگه بشنوم صداتو

برچسب ها : آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو , آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی , آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو , آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس و ملانی , آکورد آهنگ بارون بارید از علیشمس , آکورد بارون بارید از علیشمس و ملانی و خشایار زیکو ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد احمد سعیدی آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی متن اهنگ شونه های بی لباس آکورد آهنگ نبض احساس مرتضی پاشایی آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی آموزش گیتار آکورد آکورد نبض احساس مرتضی پاشایی وصیت نامه مرتضی پاشایی آکورد نگران منی از مرتضی پاشایی آکورد نبض احساس از مرتضی پاشایی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی هر وقت که بارون میزنه آکورد نگران منی مرتضی پاشایی آکورد آلبوم تتلیتی متن اهنگ من نمیدونم آکورد آهنگ ای دل آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ نگران منی مرتضی پاشایی اکورد قدماتو یکم اهسته بردار از مازیار فلاحی محمد علیزاده اکورد و متن اهنگ با گریه میخندم Morteza Pashaei آکورد سیاوش قمیشی آکورد تو عوض نمیشی از ساسی مانکن متن قدماتو یکم اهسته بردار آکورد آهنگ تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد آهنگ من آکورد شهرام شکوهی ندیم آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن اکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی آکورد تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد آهنگ بغض اکورد درکم کن از امیر یگانه متن درکم کن آکورد امیر تتلو اکورد مازیار فلاحی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش اکورد امیر یگانه درکم کن آکورد شبا کجایی اکورد البوم ماه هفتم آکورد مرتضی پاشایی اکورد آکورد ترکیه ایی مرتضی پاشایی آکورد آرمین 2aFm اکورد طاقت غم از مازیار فلاحی اکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی آکورد آهنگ نبض احساس

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©