♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( سه شنبه 27 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی ( همیشه جاودانه ایی ) ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» وصیت نامه مرتضی پاشایی ( دوشنبه 26 آبان 1393 )
» آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( دوشنبه 28 مهر 1393 )
» آکورد درکم کن از امیر یگانه ( جمعه 25 مهر 1393 )
» آکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد طاقت غم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) درخواستی ( پنجشنبه 24 مهر 1393 )
» آکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قدماتو یکم آهسته بردار از مازیار فلاحی (آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد شونه های بی لباس از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد ازت متشکرم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد گندم از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد تمام دنیا از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد عروسک از مازیار فلاحی ( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد سرگردون از مازیار فلاحی( آلبوم ماه هفتم ) ( چهارشنبه 23 مهر 1393 )
» آکورد قهوه از بنیامین (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد چِشم چِشم از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد دلم شکست از ندیم (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد پاروی بی قایق از محسن چاووشی (درخواستی) ( سه شنبه 22 مهر 1393 )
» آکورد کم آوردم از ندیم (درخواستی) ( جمعه 18 مهر 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی ( درخواستی )

نویسنده: DJ Ali MJ شنبه 23 شهریور 1392 دسته بندی : آکوردهای درخواستی , آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
یکی از آهنگای قشنگیه که شنیدم. قبل از اینکه من بشنوم این آهنگو دوستم میلاد جان درخواست کرد مثل همیشه
از دست ندین این آهنگ قشنگ رو

برای اولین بار از Guitar - AliMJ

Cm          Gm
از تو و این تقدیر
Cm        Gm
از من بی تقصیر
Cm           Ab     Gm        Ab
جدایی سهم تو سهم منم تحقیر

Cm          Gm
از من و این خونه
Cm       Gm
رویای دیوونه
Cm         Gm          Bb         Ab
اسم منم خط خورد کی با تو میمونه

♫♫♫

Cm              Gm    Cm-Ab-Cm
چه سرد و مغروری حتی تو دلتنگی

Cm                 Gm         Bb   Cm
با قلب و احساست همیشه میجنگی

Cm              Gm  Cm-Ab-Cm
وقتی پر از دردم بغضم و و میفهمی

Cm                 Gm   Bb      Cm
نشنیده میگیری همیشه بی رحمی

♫♫♫  Cm - Bb - Ab - Gm - Cm - Bb - Ab - Gm - Cm

Bb-Ab-Gm      Gm       Ab     Bb        Cm
وقتی نمیخوای و بهونه میگیری

Ab         Gm        Ab         Bb
من که نباشم باز شبونه میمیری

Gm         Ab        Bb         Ab
من که نباشم باز شبونه میمیری

Bb-Ab-Gm      Gm         Ab     Bb      Cm

من از خیال تو ساده گذر کردم

Ab       Gm        Ab        Bb

دیگه محاله باز سمت تو برگردم

Gm        Ab        Bb        Ab
دیگه محاله باز سمت تو برگردم

چه سرد و مغروری...

ترانه سرا : رامتین صفرپور

برچسب ها : آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی , آکورد آهنگ جدایی مسعود سعیدی ناصر زینالی , آکورد جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی , آکورد جدایی مسعود سعیدی ناصر زینالی , آکورد آهنگ جدایی , آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی , آکورد آهنگ جدایی مسعود سعیدی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آهنگ تو عوض نمیشی اکورد و متن اهنگ با گریه میخندم آکورد آهنگ نبض احساس اکورد امیر یگانه درکم کن متن اهنگ شونه های بی لباس آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد شبا کجایی آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ بغض اکورد مازیار فلاحی متن قدماتو یکم اهسته بردار آکورد آهنگ تو عوض نمیشی از ساسی مانکن آکورد آهنگ ای دل آکورد احمد سعیدی آکورد ترکیه ایی آکورد امیر تتلو متن درکم کن Morteza Pashaei آکورد شهرام شکوهی متن اهنگ من نمیدونم آکورد نگران منی از مرتضی پاشایی اکورد طاقت غم از مازیار فلاحی آکورد آهنگ نبض احساس مرتضی پاشایی آکورد تو عوض نمیشی ساسی مانکن آکورد تو عوض نمیشی از ساسی مانکن هر وقت که بارون میزنه اکورد با گریه میخندم از مازیار فلاحی آکورد آهنگ نگران منی از مرتضی پاشایی اکورد آکورد نبض احساس از مرتضی پاشایی ندیم اکورد قدماتو یکم اهسته بردار از مازیار فلاحی آموزش گیتار آکورد آهنگ نبض احساس از مرتضی پاشایی آکورد نبض احساس مرتضی پاشایی آکورد نگران منی مرتضی پاشایی آکورد آهنگ من آکورد سیاوش قمیشی اکورد البوم ماه هفتم آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش وصیت نامه مرتضی پاشایی آکورد اکورد درکم کن از امیر یگانه آکورد مرتضی پاشایی آکورد آهنگ نگران منی مرتضی پاشایی محمد علیزاده اکورد من نمیدونم از مازیار فلاحی مرتضی پاشایی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©