♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ من برات چی بودم از رز ( درخواستی ) ( دوشنبه 11 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ دوست دارم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( یکشنبه 10 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی تکتا ( درخواستی ) ( شنبه 9 فروردین 1393 )
» عید نوروز 93 ( شنبه 9 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ ببار ای برف از حبیب ( درخواستی ) ( جمعه 23 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ به عشق دیدنت از ندیم ( درخواستی ) ( دوشنبه 19 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ جادوگر گیسو از بنیامین بهادری ( جمعه 16 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ بازم بخند از محسن یگانه ( چهارشنبه 14 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ باید باشی از مهرنوش ( درخواستی ) ( شنبه 10 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ برگرد از شهره ( درخواستی ) ( پنجشنبه 8 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ تور ماهی ها از حوا ( درخواستی ) ( چهارشنبه 7 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ دوری از احمد ماهیان ( درخواستی ) ( چهارشنبه 7 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ یه خواهش از امیر تتلو ( درخواستی ) ( سه شنبه 6 اسفند 1392 )
» آکورد آهنگ بخند مصنوعی از زد بازی ( درخواستی ) ( شنبه 3 اسفند 1392 )
تبلیغات

آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی ( درخواستی )

نویسنده: DJ Ali MJ شنبه 23 شهریور 1392 دسته بندی : آکوردهای درخواستی , آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
یکی از آهنگای قشنگیه که شنیدم. قبل از اینکه من بشنوم این آهنگو دوستم میلاد جان درخواست کرد مثل همیشه
از دست ندین این آهنگ قشنگ رو

برای اولین بار از Guitar - AliMJ

Cm          Gm
از تو و این تقدیر
Cm        Gm
از من بی تقصیر
Cm           Ab     Gm        Ab
جدایی سهم تو سهم منم تحقیر

Cm          Gm
از من و این خونه
Cm       Gm
رویای دیوونه
Cm         Gm          Bb         Ab
اسم منم خط خورد کی با تو میمونه

♫♫♫

Cm              Gm    Cm-Ab-Cm
چه سرد و مغروری حتی تو دلتنگی

Cm                 Gm         Bb   Cm
با قلب و احساست همیشه میجنگی

Cm              Gm  Cm-Ab-Cm
وقتی پر از دردم بغضم و و میفهمی

Cm                 Gm   Bb      Cm
نشنیده میگیری همیشه بی رحمی

♫♫♫  Cm - Bb - Ab - Gm - Cm - Bb - Ab - Gm - Cm

Bb-Ab-Gm      Gm       Ab     Bb        Cm
وقتی نمیخوای و بهونه میگیری

Ab         Gm        Ab         Bb
من که نباشم باز شبونه میمیری

Gm         Ab        Bb         Ab
من که نباشم باز شبونه میمیری

Bb-Ab-Gm      Gm         Ab     Bb      Cm

من از خیال تو ساده گذر کردم

Ab       Gm        Ab        Bb

دیگه محاله باز سمت تو برگردم

Gm        Ab        Bb        Ab
دیگه محاله باز سمت تو برگردم

چه سرد و مغروری...

ترانه سرا : رامتین صفرپور

برچسب ها : آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی , آکورد آهنگ جدایی مسعود سعیدی ناصر زینالی , آکورد جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی , آکورد جدایی مسعود سعیدی ناصر زینالی , آکورد آهنگ جدایی , آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی , آکورد آهنگ جدایی مسعود سعیدی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی تکتا آکورد آهنگ من برات چی بودم رز آکورد سیاوش قمیشی آکورد ببار ای برف آکورد آهنگ مهمون ناخونده علی زیبایی آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو آکورد آهنگ بغض آکورد من برات چی بودم از Rose آکورد من برات چی بودم از رز آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ مهمون ناخونده از علی زیبایی آکورد خدای من از شهریار شفائی آکورد آهنگ دوست دارم شهره صولتی آکورد تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی هر وقت که بارون میزنه آکورد مهمون ناخونده از علی تکتا آکورد آهنگ ای دل آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ شنیدم شهره صولتی آکورد آکورد ترکیه ایی آکورد شنیدم شهره صولتی آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی آکورد مرتضی پاشایی آکورد شنیدم از شهره صولتی آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی آکورد آهنگ مهمون ناخونده علی تکتا آکورد رویا از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد مازیار فلاحی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آکورد آهنگ من آکورد آهنگ دوست دارم از شهره صولتی آکورد امیر تتلو آموزش گیتار آکورد آهنگ دوست دارم از شهره آکورد نمیتونی مثل من باشی امیر تتلو آکورد دوست دارم از شهره صولتی آکورد آهنگ من برات چی بودم از رز آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی آکورد آهنگ من برات چی بودم از Rose آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی امیر تتلو آکورد دوست دارم شهره صولتی آکورد آهنگ تقدیر از مهدی احمدوند کوروش خسروی آکورد آلبوم تتلیتی آکورد آهنگ خدای من آکورد نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو آکورد آهنگ رویا از مهدی احمدوند و کوروش خسروی آکورد احمد سعیدی

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©