♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

♫♯♭♪ بانک آکورد گیتار ♪♭♯♫

» آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو ( درخواستی ) ( پنجشنبه 9 مرداد 1393 )
» آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی ( درخواستی ) ( چهارشنبه 18 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو ( درخواستی ) ( چهارشنبه 11 تیر 1393 )
» آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک ( درخواستی ) ( پنجشنبه 22 خرداد 1393 )
» یک کلیپ زیبا از همنوازی سه تار و گیتار - آهنگ باور از شادمهر عقیلی ( چهارشنبه 7 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ شب مهدی مقدم ( پنجشنبه 1 خرداد 1393 )
» آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ فاصله از سامان جلیلی ( درخواستی ) ( یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ جاده از ارسلان ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی ( جمعه 12 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ چی شد صدات قطع شد از آرمین 2Afm ( سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن ( درخواستی ) ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ من به جای تو از رضا شیری ( شنبه 6 اردیبهشت 1393 )
» ریتم 4/4 سری اول ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» سخنی با بازدید کنندگان عزیز ( پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 )
» اکورد اهنگ پدرام شانه ساز بنام یه سال دیگه ( دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 )
» آکورد آهنگ خدای من از شهریار شفائی ( درخواستی ) ( یکشنبه 31 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ آرامش از بهنام صفوی ( درخواستی ) ( سه شنبه 26 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ نمیتونی مثل من باشی از امیر تتلو ( درخواستی ) ( شنبه 23 فروردین 1393 )
» آکورد آهنگ شنیدم از شهره صولتی ( درخواستی ) ( شنبه 16 فروردین 1393 )
تبلیغات

آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی ( درخواستی )

نویسنده: DJ Ali MJ شنبه 23 شهریور 1392 دسته بندی : آکوردهای درخواستی , آکورد متفرقه و آکوردهای ترکیه ایی ,
یکی از آهنگای قشنگیه که شنیدم. قبل از اینکه من بشنوم این آهنگو دوستم میلاد جان درخواست کرد مثل همیشه
از دست ندین این آهنگ قشنگ رو

برای اولین بار از Guitar - AliMJ

Cm          Gm
از تو و این تقدیر
Cm        Gm
از من بی تقصیر
Cm           Ab     Gm        Ab
جدایی سهم تو سهم منم تحقیر

Cm          Gm
از من و این خونه
Cm       Gm
رویای دیوونه
Cm         Gm          Bb         Ab
اسم منم خط خورد کی با تو میمونه

♫♫♫

Cm              Gm    Cm-Ab-Cm
چه سرد و مغروری حتی تو دلتنگی

Cm                 Gm         Bb   Cm
با قلب و احساست همیشه میجنگی

Cm              Gm  Cm-Ab-Cm
وقتی پر از دردم بغضم و و میفهمی

Cm                 Gm   Bb      Cm
نشنیده میگیری همیشه بی رحمی

♫♫♫  Cm - Bb - Ab - Gm - Cm - Bb - Ab - Gm - Cm

Bb-Ab-Gm      Gm       Ab     Bb        Cm
وقتی نمیخوای و بهونه میگیری

Ab         Gm        Ab         Bb
من که نباشم باز شبونه میمیری

Gm         Ab        Bb         Ab
من که نباشم باز شبونه میمیری

Bb-Ab-Gm      Gm         Ab     Bb      Cm

من از خیال تو ساده گذر کردم

Ab       Gm        Ab        Bb

دیگه محاله باز سمت تو برگردم

Gm        Ab        Bb        Ab
دیگه محاله باز سمت تو برگردم

چه سرد و مغروری...

ترانه سرا : رامتین صفرپور

برچسب ها : آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی , آکورد آهنگ جدایی مسعود سعیدی ناصر زینالی , آکورد جدایی از مسعود سعیدی و ناصر زینالی , آکورد جدایی مسعود سعیدی ناصر زینالی , آکورد آهنگ جدایی , آکورد آهنگ جدایی از مسعود سعیدی , آکورد آهنگ جدایی مسعود سعیدی ,

ادامه مطلب ... نظرات :

نظرسنجی

نظرتون درباره وبلاگ چیه؟

نویسندگان
لینکستان
کلمات کلیدی
آکورد آهنگ راز از زنده یاد ناصر عبدالهی آکورد نگو نه ساسی مانکن آکورد آهنگ شب مهدی مقدم آکورد آهنگ عکس یادگاری مازیار فلاحی آکورد احمد سعیدی آکورد سیاوش قمیشی آکورد آهنگ عکس یادگاری آکورد آلبوم تتلیتی آکورد مرتضی پاشایی آکورد منو ببخش از ساسی مانکن آکورد آهنگ نگو نه از ساسی مانکن آکورد آهنگ تو میخواستی رامین بی باک آکورد آهنگ من آهنگ باور با سه تار آکورد آهنگ راز یاد ناصر عبدالهی آکورد آهنگ مرد از تتلو آکورد آهنگ مرد آکورد با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ تو میخواستی آکورد آهنگ تو میخواستی از رامین بی باک آکورد ترکیه ایی آکورد شهرام شکوهی آکورد آهنگ منو ببخش از ساسی مانکن آکورد شبا کجایی آکورد آهنگ مرد امیر تتلو آکورد مازیار فلاحی آکورد آهنگ مرد از امیر تتلو آکورد آهنگ دل دیوونم از تو از مازیار فلاحی آکورد آلبوم اکسیژن از بابک جهانبخش آهنگ با تو از امیر تتلو آکورد آهنگ با تو از امیر آکورد آهنگ ای دل آکورد آهنگ نگو نه آکورد تو میخواستی از رامین بی باک آکورد آهنگ بغض آکورد آهنگ نگو نه ساسی مانکن آکورد شب مهدی مقدم آکورد امیر تتلو آکورد آهنگ با تو آکورد آهنگ شب همنوازی سه تار هر وقت که بارون میزنه آکورد مرد از امیر تتلو آکورد آهنگ منو ببخش ساسی مانکن آموزش گیتار آکورد آهنگ عکس یادگاری از مازیار فلاحی آکورد آکورد آرمین 2aFm آکورد آهنگ با تو از امیر تتلو

آمار بازدید

کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

زمانی که شروع کردم به گیتار زدن آبان ماه سال 1391 بود. در ظرف 3 ماه طرز گرفتن آکورد و ریتم زدن ولی نه همشو یاد گرفتم. اگه میگید چجوری باید بگم علاقه و اراده باعث شد. بعد 3 به بعد شروع کردم بیشتر یاد گرقتن گیتار... مثل انواع ریتم زدن و انواع آکوردهای گیتار از سردسته تا آکوردهای میانی گیتار.
آکوردهارو با دقت گوش کردن به آهنگ درمیارم و گام های آهنگارو با دقت درمیارم.
واستون یه کمک کوچیک میکنم... اگه میخوایین آکورد دربیارین اول از همه یه تیکه از اهنگ رو با خود آهنگ بخونید و بعد آهنگ رو متوقف کنید. گام صداتون رو تغییر ندید با گام اصلی آهنگ بخونید و شروع کنید نزدیکترین آکورد به صداتون رو پیدا کنید. بقیه آکوردها با گوش دادن بازم میتونید پیدا کنید. اینم یه کمک کوچیک از ما. امیدوارم مفید واقع بشه. یا علی

    ایجاد کننده وبلاگ : DJ Ali MJ

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 guitar-alimj Group , All Rights Reserved ©